Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 16:02 - А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БЛОГА КОГА ЩЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ???
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2824 Коментари: 0 Гласове:
62

Последна промяна: 01.07.2014 03:53


Доживях нещо адекватно от това правителство – арестуването на негодяите, пращали мейли, есемеси и телефонна дезинформация за състоянието на банковата система. Не, че очаквам престъпниците да получат адекватното си наказание, видно от скоропостижното освобождаване на първия от тях след обяснението му, че той бил най-големия радетел на стабилността, и затова не той, а Бойко Борисов клател банковата система. След като вчера арестуваха няколко бандита от тази мрежа се разбра, че в бързините да не изпуснат момента за нанасяне на удара по банките, организаторите стигнали дотам, че с помощта на мургави герои от криминалния контингент спирали непознати на улицата, за да им предлагат участие в клатенето на банковата система срещу заплащане.

 

Не, че освободеният престъпник с прякор Чикагото” e казал нещо принципно различно от всеки друг престъпник преди него, но краткия му арест дава шанса да се види обикновено премълчаваното допълнение към мантрата Всички са маскари- (“затова слушайте нас”). Ясно е, че всички са маскари” e претекста, с който собствениците на същата престъпна мрежа изискват от наемните си работници познатата ни чутовна наглост, с която приписват собствените си дела на онези, които биха могли да им попречат.

 

Фактът, че обществото ни е дотолкова дресирано и травматизирано от безнаказаността на престъпниците, че е склонно да се умилява пред лъжите им дори само заради това, че за момент не го плюят и клеветят, а набеждават други за престъпленията си, само доказва съществуването на престъпната мрежа за диктуване на събитията, които предопределят състоянието на държавата ни. Реакцията на тази мрежа вече се видя ясно – немалко нейни волни или неволни подръжници се опитаха да изкарат атакистите на банковата система безобидни спамъри, интернет тролове или майтапчии, за да неглижират факта, че функцията на тази мрежа е не просто да храни подобни майтапчии”, а да създава паника, страх или омраза към хора, които биха могли да инициират, проведат или подкрепят определени политики или реформи, които са опасни единствено за работодателите на престъпниците.

 

Опорните точки на кампанията срещу банковата система могат да бъдат забелязани дори от бегъл поглед над блога. Тук вече споменах първата – Бойко Борисов клати банковата система (защото е предложил краткосрочен външен заем за противодействие на атаката). Затова е много полезно да се погледне хронологията на блоговото участие в тази неграмотна бандитска атака.

 

20.06.2014 – блогърът Andrei оповестява от първа страница, че напъните на американските и европейските финансисти да девалвират българския лев чрез шпионина и българомразеца Борисов са започнали. Ето как обяснява: “…ето че получил инструкции от покровителите си в САЩ, планът започна да се реализира-най-напред с атака за фалит на КТБ, след това и следващите.И напътства така: “КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЪС СПЕСТЯВАНИЯТА СИ, ДРАГИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.АЗ МОИТЕ ОТДАВНА ГИ ИЗТЕГЛИХ В ЧУЖДИ ВАЛУТИ!

 

 

http://andrei.blog.bg/politika/2014/06/20/napynite-i-meracite-na-amerikanskite-i-evropeiski-finansisti.1274769   

 

21.06.2014 – блогърът theeconomist (икономиста) пише постинг, със следните епохални прозрения:

“Добре дошли на борда на потъващият ноев ковчег!
Този път плъховете няма да напуснат продънената гемия, защото няма къде да отидат.

В условията на политическа икономическа и регионална криза, най - хубавото тепървем предстои!

и ВНИМАВАЙТЕ.......

Няма да ви спаси "Фонда за гарантиране на влоговете".
Те гарантират влогове до 100 хил. €, но.....в български левчета, ха, ха , ха!

За това, безплатен съвет от препатилият Theeconomist -  БЕГАНИЕ МУ Е МАЙКЯТА В ШАРЕНИ ВАЛУТИ: ПАУНДУСИ, ШВЕЙЦАРЦИ И СЕКОВЕ....”

 

http://theeconomist.blog.bg/politika/2014/06/21/dobrite-vesti-idvat-byrzo-a-loshite-vednaga-syboten-apokalip.1274938 

 

24.06.2014 – Коментар към горния постинг с мой въпрос каква логика може има в това да се бяга от единствено защитената валута беше изтрит, и гложден от подозрения, че и други могат да си зададат същия въпрос, изтривачът публикува нарочен постинг да убеди публиката, че законовата защита на лева няма каквото и да било покритие:

 

Това е тъжната новина за тези, които са в позиции BGN!

За всеки случай обаче завършва с двусмисленото, даже му дава червен цвят:

А, ако имате излишни пари в брой - тичайте да ги внесете!

 

Така де, друго си е да си запазиш възможността за отмятане...

 

http://theeconomist.blog.bg/politika/2014/06/24/bylgarsko-meniu-za-pyrvo-shte-duhate-supata-za-vtoro-shte-ru.1275770 

 

28.06.2014 – в свой постинг блогърът andrei отново се изявява в ролята на финансов корифей, и в пълно съответствие с наглостта на икономиста”, чиито ръководен принцип в живота е: крадецът вика дръжте крадеца””, завършва така: “Случайност ли е, че веднага след завръщането на Борисов от САЩ, започна тази атака срещу банковата система?”

 

http://andrei.blog.bg/politika/2014/06/28/koi-klati-dyrvoto-na-bankovata-sistema.1276868 

 

Мисля, че показаното е достатъчно, за да се види ролята на тези двамата в престъпната мрежа за масови измами на българското общество. Остава да витае въпросът кой постави Андрей, един човек без образование, професия и работа, човек крайно примитивен в мисленето и представите си за света, в ролята на финансов експерт, който пръв прозря, че спасението е в бягството от левовите позиции. Че и да си сложи спестяванията в чужди валути. При положение, че жена му, която твърди, че е от 25 години безработен строителен инженер (в София, при тоя бум на строителството и недостиг на кадри в бранша!!!) и нито един президент или правителство не се били заинтересували от градоустройствените й планове за градовете на бъдещето, с които щяла да ощастливи света... (По скромните ми представи, въпросните градоустройствени плановеса на ниво на мислене и изработка на дете от 4-5 клас и разкриват въпиющо невежество и крещяща липса на обща култура в няколко области свързани с урбаниситката, и няма начин някой да й е броил милионите за тях, както тя си ги оценява сама).

 

При икономистаположението не е много по-различно, и ако той наистина има диплома за икономист, тя няма как да не е от онези дипломи, които се издаваха служебно за хора, толкова заети във вездесъщите служби по опазване сигурността на държавата, че освобождаването им от учебни занимания е най-дребният им проблем.  За икономическите му познания човек може да се догажда по факта, че светилник по паричните въпроси му е Андрей, който публикува не само поръчани, но често и написани от друг текстове. Днес парите му идват от всичко друго, само не и от икономически знания, в които е на нивото и кръгозора на квартален бакалин, просто защото няма представа от основните положения във финансите и икономиката, а честите му неадекватни позовавания на Маркс са нищо повече от алиби, че уж е учил все някаква икономика. Очевидното му активно замесване в настоящото клатене на банките само подсказва от какви умения идват парите му.

p.s. "икономиста" току-що влезе (16.12h) да прочете постинга ми, което подсказва почти сигурна подмяна на текстове му. На тоя измамите са му запазена марка, а достойнството - колкото на повратлива магистрална труженичка, затова когато го цитирам си снемам оригиналите му в HTML и още някой-друг формат.

 

p.p.s. Ха-ха. Както и предположих, мъжътс повратливост на магистрална труженичка се е отказал от призивите си за теглене на левовете от банките, а за да отклони вниманието от кръшната си пачавренска чупка, се е зепенил, че го доноснича и си мечтае обичайните елементарни мечти на всеки елементарен малоумен престъпник. Барем да беше благодарил на финансовия си ментор - неграмотния Андрей, ама от къде толкоз акъл у него?




Гласувай:
70



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4098856
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54884
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930