Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2014 11:20 - ТРЕТОТО "ОСВОБОЖДЕНИЕ" И ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ПАЛАЧ
Автор: aboychev Категория: Политика   
Прочетен: 1968 Коментари: 13 Гласове:
2

Последна промяна: 08.08.2014 05:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ТУК ПУБЛИКУВАМ
ФАЛШИВИТЕ (ПАРТИЗАНСКИ) ИМЕНА
НА
АНОНИМНИЦИТЕ
-
РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА
ИДИОТ - ПУТИНСТИТЕ

-
СкЛАВиЯНСКАТА СВОЛОЧ
РАДЕТЕЛИТЕ
НА ПОРЕДНОТО
ЗАРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ
ОТ
ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ
РУСКИ "ОСВОБОДИТЕЛИ"

dolce
zaw12929
ok3223
chavdar01
vencivaleri1951
nagodi62
freeoldmen
theeconomist
vdp
kostadin
blackpredator
 kushel
1997
rumen221


КАКТО И
НА
ОПОРНО ТОЧКОВИТЕ
ИДЕОЛОЗИ НА РУСКОТО РАБОЛЕПИЕ
nikikm
kolevm38
lyubomircholakov
kiselinchev
born
worldissue
rustam

СПИСЪКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ПОПЪЛВА
КАТО
БОЕВИ РЕЗЕРВ
НА

БЪДЕЩАТА АРМИЯ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ
ОБЕЗПЕЧИТЕЛКА НА
СЛЕДВАЩАТА РУСКА ОКУПАЦИЯ НА СТРАНАТА НИ
ЗА
ТРЕТОТО "ОСВОБОЖДЕНИЕ" 
НА
БЪЛГАРИЯ

!!! ТОЗИ ПЪТ ОТ БЪЛГАРИТЕ !!!



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. blackpredator - Абе сюнетоолу,
24.04.2014 13:49
мене си ме пропуснал
цитирай
2. freeoldmen - За пръв път от месеци идиот прави списък
24.04.2014 16:40
и не ме вкарва вътре?!
blackpredator, господина aboychev резняк ли е?
цитирай
3. kostadin - Писах ти един минус защото ти и аз и ...
24.04.2014 17:53
Писах ти един минус защото ти и аз и всички тук само си чешем позарасналите рани.
Не ти ли е ясно ,че всички, които са ни управлявали последните 25 години са комунисти.
Но щом големите ни нови братя ги търпят заначи и те са такива,като тях, партизанско име капиталистиВсъшност и двата вида са просто паразити.
цитирай
4. aboychev - МИНУСИТЕ СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
24.04.2014 18:05
ЗНАЧИТЕЛНИТЕ СА ЧУЖДИТЕ МЕКЕРЕТА
НАЙ-ВЕЧЕ РУСКИТЕ ЗАЩОТО СА НАЙ-МНОГО
цитирай
5. aboychev - НЕ СЪМ РЕЗНЯК
24.04.2014 19:12
НО ВИЕ ОПРЕДЕЛЕНО И ПО МОЗЪЦИТЕ НЯМАТЕ ГЪНКИ
ТЪПАНАР КОМУНИСТА СИ Е И ТЪПАНАР "ПРАВОСЛАВЕН"
цитирай
6. zaw12929 - Русия за 13г. (2000 г. - 2013 г. ) у...
24.04.2014 23:49
Русия за 13г. (2000 г.- 2013 г.) успява да изпревари по БВП Индия, като това се дължи основно на развитието на услугите, търговията, недвижимите имоти, транспорта и финансите в руската страна. За 13 години Путин УБИ на запада печелившото магаре, спря кранчето на източване от превърната до 2000 година в колония на Запада Русия: увеличи бюджета на Русия 22 пъти. Увеличи военните разходи 30 пъти.
Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти (по ниво на брутния вътрешен продукт Русия се издигна от 36-то на 6-то място в света).Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти.Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Национализира 65% от нефтената промишленост и 95% от газовата. Вече пета година поред Русия заема 2-ро или 3-то място в света по износ на зърно (в момента САЩ са на 4-то място). Средната заплата в на държавните служители се увеличи 18,5 пъти. Средната пенсия се увеличи 14 пъти. Намаляването на населението спадна от 1,5 млн годишно през 1999 г. на 21 хил. през 2011 г. - тоест, 71,5 пъти. Забрани депутатите в Държавната дума да имат сметки в чужбина.

Предотврати американското нападение срещу Сирия.
Прекрати войната в Чечня. От януари 2000 г. до днес курсът на рублата се промени от 28 рубли за долар на 29 рубли за долар.

Днешна Русия е нормална европейска държава - а не онази просяшка страна, в която средната пенсия беше 20 долара и където господари бяха финансовите пирамиди и Международният валутен фонд. През 1992 г. режимът на Елцин отмени ИЗЦЯЛО износното мито на нефтопродуктите. На 23 януари 1999 г. правителството на Е. Примаков въведе отново такова мито. При износна цена на нефта от 9,5 долара/барел митото беше 2,5 евро на тон, а при цена над 12,5 долара/барел - 5 евро на тон. Това не беше кой знае колко обременително за износителите- но, даде 14 милиарда рубли в празната хазна.През август 1999 г. Елцин назначи Путин за министър-председател.Само след месец Путин увеличи митото на 7,5 евро/тон, а от 8 декември - на 15 евро/тон. Митото все повече се увеличаваше - и днес износителите отчисляват в държавния бюджет около половината от цената на експортирания нефт. От януари до ноември 2007 г. митниците на Русия предадоха в държавния бюджет 2,57 трилиона рубли - около половината от всички приходи в бюджета.

Рязко се увеличиха и доходите на гражданите. Това се отрази най-вече върху строителството на жилища. Цяла Русия днес на практика е една огромна строителна площадка: от януари до септември 2007 г. са построени 375,9 хил. жилища с обща площ 34 млн. кв. Метра. Циментовите заводи в Русия не успяват да задоволят търсенето и се налага внос на цимент от Китай. Нарасналите доходи на населението доведоха до увеличаване на търсенето на жилища, увеличи цената има, което на свой ред повиши доходността от строителната дейност. Резултатът- в строителството се вливат огромни средства и се наблюдава истински строителен бум.

Увеличените доходи на гражданите повишиха търсенето на автомобили. Само за 2006 г. обемът на автомобилния пазар в Русия се увеличи с 45% и достигна 32 милиарда долара, а броят на продадените нови коли - 2 млн броя. По този показател Русия е на 5-то място в Европа след Германия, Великобритания, Италия и Франция. В момента се строят няколко нови автомобилни завода, а досегашните увеличават обема на производството си. Всичко това е последица от увеличаване на търсенето, което означава - от повишаване на доходите на населението.

За 10 години бюдж. разходи за социална политика (пенсии и помощи) се увеличиха с 30%. Преди Путин пенсиите бяха под екзистенц-минимума с около 25%, а през 90-те години и въобще не се изплащаха.
Сега са с 50% над екзистенц-минимума и постоянно се увеличават.
През 2000 г. средната заплата в Русия е била 2223 рубли (около 80 долара). Сега средната заплата в Русия е 19174 рубли (около 660 долара).
Закупуването на домашни потребителски стоки за 10 години се увеличи 10 пъти. Личните автомобили са се увеличили 3 пъти.

Путин национализира ЮКОС, без да изнервя руския бизнес, по съвсем пазарен начин - чрез фалит и търг.
Това стана в рамките на законите, приети от демокр. парламент. Президентът няма право да използва други средства. Повод за арестуването на Ходорковски бяха данъчните машинации на ЮКОС. С такива машинации се занимават практически всички големи частни фирми и затова никой не вярва в този предлог. То не е и за вярване че.. Путин защити интересите на държавата. Доказателство за това е предаването на активите на ЮКОС на държ. компания „Роснефть“. По-справедливо би било тези активи просто да бъдат конфискувани, но... има си закони. И Путин просто се придържа към тях. Президентът не може да излезе от рамките на своите пълномощия.
Може само да се добави, че след като Ходорковски влезе в затвора, събираемостта на данъци от бившите активи на ЮКОС се увеличи 80 ПЪТИ!

През 2004 г. Путин окончателно премахна закона „Споразумение за дележ на продуцията“. Този закон беше приет от режима на Елцин, за да забогатяват олигарсите (Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н.) и за да може руските нефтени залежи да бъдат заграбени от западни (американски и британски) нефтодобивни корпорации. По този закон руските залежи на природни ресурси минаха под междун. юрисдикция, съответно парите от добива на руския нефт постъпваха не в бюджета на руската държава, а в западни фирми. Парите от добива на нефт отиваха най-вече в британската компания „Шел“ за покриване на фирмените й разходи. Чак когато останеше нещо, те го предаваха на Русия. През 2006 г. Путин заяви следното по този повод: „Ние и сега нищо не получаваме от тях, а ако те увеличат разходите си, няма да получаваме и през следващите 10 години“. Фактически до този момент Русия не получаваше никакви пари от собствения си нефт.
След като законът беше премахнат през 2004 г., постъпленията в бюджета се увеличиха от 3 до 4 пъти.
След развалянето на договорите по залежите „Сахалин-1“ и „Сахалин-2“ Русия остана с дългове към американски фирми в размер на 700 млн. долара. За онзи момент това беше твърдемного. Целият англо-саксонски свят настръхна срещу Путин по една проста причина: Великобритания планираше да осигури петролните си резерви за дълги години напред за сметка на Русия - единствено Германия и Франция, които нямаха пряк интерес в този процес, останаха неутрални...

През 1992-1995 г. държавният апарат на Русия се формира според вижданията на чуждестранни съветници. Цялото законодателство на Русия от 90-те години, в това число данъчното, беше написано от тях. В руските министерства работеха около 10 хиляди чужди съветници. Джордж Сорос финансираше написването на учебници по история, където за битката за Сталинград се споменаваше на 2 страници, а за срещата на Елба между съветските и америк. войници - на 10. Върху тетрадките на руските ученици се мъдреха портретите на четирима президенти на САЩ. За съжаление, и до ден-днешен в правителството са останали реликти от онази епоха - но да се надяваме, че постепенно Путин ще ги изхвърли окончателно. Но защо Путин не може веднага да уволни всички тези враждебно настроени към Русия чиновници? Причината е проста: Конституцията на Русия, написана под диктовката на западните съветници, не позволява бързата им замяна.
Сега Президентът е само един от многото хиляди чиновници, при това с доста ограничени пълномощия. Вярно, малко по-големи, отколкото на другите чиновници - но държавният глава не може да влияе върху всичко. Той дори не може изцяло да определи състава на Министерския съвет, макар по закон това да е в сферата на пълномощията му.
цитирай
7. aboychev - АБЕ ОБИКНОВЕН ТЪПАК
25.04.2014 05:18
ХОДИ В ЧЕЧНЯ И БЕСЛАН ДА ПРОПАГАНДИРАШ УСПЕХИТЕ НА КГБ ИДИОТА ПУТИН
НЕ СИ ЛИ РАЗБРАЛ ОЩЕ ЧЕ СИ ОБИКНОВЕН ТЪПАНАР НА РУСКА ЯСЛА.
ХОДИ СИ БИЙ ТЪПАНА В КРИМ И АБХАЗИЯ
цитирай
8. theeconomist - бойчев, знам, че провансалският ти живот е труден.....
25.04.2014 13:10
Комплексите които избиваш в блога те вкарват обаче в друг списък! На тези, дето вечно ще стоите със залепен нос от външната страна на стъклото, през коeто се вижда нашият живот и ще гледате с жални очички на боливийско дете, което чака някой да ги осинови. :-)))

Яхали сме ви, яхаме ви и ще ви яхаме и ние и нашите деца и внуци и ще забиваме шпори в потните ви катърски хълбоци!
Бъди здрав, ще ти трябва.....:-))

п.п. пък и ще видя и аз може да те включа в някой списък...
цитирай
9. aboychev - ОТКРОВЕНО
25.04.2014 16:17
ЧЕРВЕН ИДИОТ С ИДИОТСКО ЧЕРВЕНО ПОТОМСТВО
цитирай
10. анонимен - Каталог на интелектуални аутсайдери, който явно не е пълен :))))))
26.04.2014 20:12
Преписвам си го, като включвам в него и пропуснатите, но обидили се от това дебили и такива с диссоциално разстройство на личността.
Всички имат някои общи отклонения на психиката, но всеки по своему е потенциален имбецил. :)))))))))))))))))))))
цитирай
11. nikikm - Благодаря ти Бойчев,
28.04.2014 00:17
малко трудно пиша,защото зле виждам...през сълзи! Насълзи ме бе човек..от смях.Отдавна не съм се смял така. Нищо лошо,така си мислиш,така прави,на мен ми е през кура! Отивам да спя,макар че,ха-ха..ще ми е труудно,ха-ха! Благодаря ти още веднъж!Ако излезе няякой нов списък,туряй ме и там,не се сърдя!Ако няма измисли нещо.
цитирай
12. aboychev - ВСЕ ПАК СИ В
28.04.2014 07:53
ИНТЕЛИГЕНТНАТА ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ОТСТЪПНИЧЕСТВО
ТОЗИ ПЪТ МНОГО ОТ РАНО Я ПОДХВАНАХТЕ БИТКАТА ЗА МОСКВА
СИГУРНО СЕ РЪКОВОДИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА
"ОТ ДАЛЕКО ТА ДА Е ПО-ЛЕКО"
НО ОГЛЕДАЙ ПО-ДОБРЕ БОЕВИЯ ВИ АВАНГАРД
И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО СТЕ ОБРЕЧЕНИ НА ОТХВЪРЛЯНЕ
КОЛКОТО И ДА СЕ "ПРИОБЩАВАТЕ" КЪМ НАЦИОНАЛИЗМА НИ
цитирай
13. jeremy231 - Полазили са те
12.05.2014 09:05
:)))))))))))) И веднага ти лепнаха етикетите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aboychev
Категория: Политика
Прочетен: 175400
Постинги: 152
Коментари: 421
Гласове: 540
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ
2. НЕДОПУСТАТ КОМЕНТАР КЪМ ПОСТИНГ
3. ОТВОРЕНО ПИСМО КЪМ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ
4. ОТВОРЕНО ПИСМО- ЗАЯВЛЕНИЕ ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР
5. УКРАЙНА ВЪЗСТАНА 2
6. УКРАЙНА ВЪСТАНА
7. ОТВОРЕНО ПИСМО- ЗАЯВЛЕНИЕ ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР
8. ЧЕРВЕНИ БУКЛУЦИ
9. (п)РЕЗИДЕНТЪТ ГОЦЕ - АЛТЕРНАТИВА НА ВЪЗРАЖДАНЕТО
10. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА
11. ВСЯ РУСЬ ВОСТАЛА
12. ДА СИ ПРИПОМНИМ !
13. ВЪН ПРАВИТЕЛСТВАТА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ
14. "ПУТИН ОСТАВАЩИТЕ ДА МРАТ ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ !"
15. ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ НЯКОЙ КАК Е ПРАВИЛНО
16. В УКРАЙНА СЕ СБЛЪСКВАТ НЕ ИКОНОМИКИ, А КУЛТУРИ
17. ПОСВЕЩАВАН НА РУМЕН ПЕТКОВ от АБЕ В БСП
18. ИМА РЕШЕНИЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА ЕВРОПА ИЛИ ГРОБЪТ НА КУБРАТ
19. ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ГЕОПОЛИТИЦИ И ГЛОБАЛИСТИ
20. разпад на Русия е по-вероятен
21. ЧУЙТЕ ТЕЗИ ПЕСНИ
22. ИСТОРИЯТА НА ЛЪЖАТА
23. ПРОГРАМА НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК
24. писмо от Твер до Москва
25. „Ботев и Левски сред най-долните и вредни фигури в нашата история” ІІ – или сбогом г-н Ифандиев! (продължение)